Daljinski mikrofon  WM-308Profesionalni mikrofon WM-308 je najcenejši daljinski brezžični mikrofon
na Slovenskem tržišču.Z kvaliteto in nizko ceno je prepričal marsikaterega
ljubitelja petja po celem svetu. Prednost tega daljinkega mikrofona je tudi v tem, da lahko preklopimo na delovanje s kabelsko povezavo na mikser, če iz kakršnih koli razlogov ne uporabljamo daljinske, brezžične povezave.

PRIPRAVA ZA DELOVANJE


 

 
1. Odvijemo držaj na mikrofonu in vložimo baterijo (dolžina AA) v ležišče baterije (paziti na pravilno polariteto).Privijemo držaj na mikrofonu, stikalo za vklučitev na mikrofonu pa prestavimo v poz.ON.Kontrolna lučka v tem trenutku zasveti.
V sprejemni del vstavimo drugi baterijski vložek (dolžina AA) z pravilno polariteto.Postavimo preklopnik na sprejemniku na poz. ON.Kontrolna lučka zasveti tudi na sprejemniku.Sprejemnik vstavimo v mikrofonsko vtičnico na ojačevalcu in mikrofon je pripravljen za delovanje.
2. Če hočemo začasno prekiniti delovanje mikrofona postavimo preklopnik v srednjo pozicijo (MIC). Takrat se kontrolna lučka izklopi in mikrofon je v stanju pripravljenosti.
3. Za delovanje mikrofona z uporabo žične povezave (kabel je priložen) je potrebno preklopnik na mikrofonu preklopiti na pozicijo MIC, izključiti anteno, izvzeti baterijo ter vstaviti
mikrofonski kabel, v ojačevalniku pa sneti sprejemnik in vstaviti drugi del kabla.

Napotek:1. Pri dolgeih terminih delovanje brezžičnega mikrofona je potrebno paziti na zamenjavo baterij na mikrofonu in sprejemniku (večja je oddaljenost mikrofona od sprejemnika, večja je poraba baterij).
2. Če mikrofona ne boste uporabljali dalj časa, vzamite baterije iz ležišča mikrofona in sprejemnika.
3. Če uporabljate v sistemu dva brezžična mikrofona WM-308, morate paziti, da je eden z rdečo kontrolno lučko, drugi pa z zeleno (različne frekvence).

Želimo vam obilo užitkov.

BOKERS d.o.o.
Obrniška ul. 10, Radizel

 

Beyerdynamic
Daljinski mikrofon WM-308
Za ceno pokličite v trgovino na 02/84 30 750
aaaaaaaaaaaaiii